nu. Au anuntat doar ca magistratii cer amanarea aplicarii noului cod pt. ca nu au avut timp sa ia la cunostinta. De asta intrebam, pt. ca am auzit si opinii cum ca ar intra la 1 iunie.
Legal nu e posibil pt. ca a fost adoptat la finele lui iunie 2004.
si in finalul Legii se spune ca intra la 1 an de la publicare in M.Of. Nu stiu sa fi fost abrogata(L.301/2004) publicata in 29/2004 M. Of.575
Oricum nu mai conteaza. Daca va uitati o clipa pe site-ul Ministerului Justitiei veti vedea ca au aparut 2 noi proiecte de legi: unul care modifica Codul penal (cel vechi, nu cel adoptat anul trecut) si unul care modifica Codul de procedura penala.
Asa ca, in ceea ce priveste ce este legal si ce nu, cred ca se pun multe semne de intrebare. Cum de altfel se pun si mai multe semne de intrebare in ceea ce priveste haosul legislativ din Romania. Ce ne va aduce viitorul apropiat?...Nu stiu cine este in masura sa raspunda!
viitorul apropiat ne aduce examenul de pe 3 septembrie :), care dupa cum ati auzit este primul pas in procesul de reforma al justititei...siiiigur!! sa inteleg ca reforma consta in introducerea testului LSAT, in care nu au avut macar bunul simt sa schimbe numele "personajelor". :P
In programa la succesiuni apare reductiunea liberalitatilor excesive si nu apare raportul datoriilor. Ce ziceti, ne putem astepta la grile si spete si din raportul datoriilor?
Test logica
anda2happy
am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste ... (vezi toată discuția)