avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare prin mijlocirea grefei instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare prin mijlocirea grefei instantei

Am facut o contestatie la tribunal impotriva unei decizii de imputare a unei sume de bani.
S-a amanat pronuntarea dupa care am aflat ca la data de 17.dec.2013 s-a respins contestatia, cu drept de apel in 15 zile.
As vrea sa primesc un act (o hotarare) scrisa, sa vad motivarea, ca sa pot face apel in termen de 15 zile
Ce inseamna "solutia va fi pusa la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei."?
Astept hotararea acasa sau merg la tribunal (la arhiva, registratura)?
In cat timp aveam obligatia sa ma prezint la tribunal?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:45, 14 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Sentinta se comunica acasa si din acel moment curge termenul de 15 zile.
Pentru a fi comunicata ea trebuie intai motivata.
Asteptati si vi se va comunica.
Asteptati solutia motivata la domiciliu,dupa care in termenul de 15 zile puteti formula cale de atac impotriva hotarari instantei de fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles ... viorelh viorelh Buna ziua, as dori o detaliere mai exacta si mai usor de inteles a textului: \" Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)