avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subinchiriere sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subinchiriere sediu social

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu o informatie?
Firma are punctul de lucru inchiriat de la o persoana fizica.In contractul de inchiriere este mentionat ca acest spatiu nu se subinchiriaza. Im momentul de fata as dori deschiderea unui alt SRL cu sediul social la aceasta locatie prin subinchiriere. Proprietarul este de acord si este dispus sa imi dea in scris. Este posibil acest lucru desi in contract este mentionata interzicerea subinchirierii? sau trebuie sa schimbam intai contractul initial de inchiriere?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioana Hitiuan , utilizator 12:49, 14 Ianuarie 2014
Buna ziua, incheiati cu proprietarul un act aditional la contractul de inchiriere in care sa mentionati ca este permisa subinchirierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere! doru_gabriel doru_gabriel Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Din punct de vedere juridic este posibil ca o persoana fizica sa inchirieze un imobil de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)