avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita onorariu avocat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita onorariu avocat

Nu am achitat avocatului cheltuielile de judecata intr-un proces de recuperare taxa de poluare. Mentionez faptul ca nu am semnat in prealabil niciun contract. Poate sa-mi faca executare silita?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:02, 14 Ianuarie 2014
Au fost multe situatii in care a aparut din neant un contract de asistenta. mai bine ii platiti, zic eu. Asa ar fi moral .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am deschis un proces de stabilire paternitate și ... Raluca72 Raluca72 Bună ziua. Am deschis un proces de stabilire paternitate și am contactat un avocat și am stabilit ca onorariul va fi platit la sfarsit de catre parat. A ... (vezi toată discuția)