avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii donatie

Buna ziua
o persoana vrea sa faca o donatie bisericii din satul natal si anume casa personala, dar pe acesta casa are doar o chitanta de mana pe care a facut-o in anii 90 cu primul proprietar. cum se procedeaza in acasta situatie, se poate face donatia? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:16, 18 Ianuarie 2014
legala, nu. Ca sa donati legal, contractul trebuie incheiat in forma autentica la notar si asta nu se poate face fara sa aveti act de proprietate, cadastru, intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru cu chitanță de mana Traian Diana Traian Diana Bună seara am și eu o rugăminte daca poate sa îmi respunda cineva va rog , am casa cumpărată cu chitanță de mână este casa socrului meu dar care va ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa mitica66 mitica66 Vreau sa cumpar o casa ,iar actualul proprietar a cumparat-o pe chitanta de mana.La randul lui vrea sa o vanda tot cu chitanta de mana.Ce pot face ptr aintra ... (vezi toată discuția)
Tranzactionare teren arabil fara intabulare si cadastru vladela vladela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum pot sa cumpar un teren agricol, avand in vedere ca la sate, situatia juridica a majoritatii terenurilor este neclara, nu ... (vezi toată discuția)