avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Date buletin - posibilitate de folosire in scopuri ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Date buletin - posibilitate de folosire in scopuri ilegale

Buna ziua , o cunostinta dea mea a vorbit pe internet cu o fata timp de 4 luni , dupa care fata fiind in Anglia I-a spus ca sa se duca la ea , cum el nu avea bani ea s-a oferit sa I plateasca biletul , el ia dat cnp nume adresa serie numar de pe bulletin , ulterior s-au despartit , dar din cate a verificat el biletul este luat , a fost si la politie si au spus ca sa stea linistit ca fara semnatura si posesorul buletinului nu se poate face nimic, credeti ca poate face ceva cu datele lui ? rog seriozitate
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:41, 14 Ianuarie 2014
Teoretic nu poate sa faca nimic cu datele lui. Practic se poate sa se trezeasca cu surprize in sensul ca le-a folosit in diferite scopuri. Fara semnatura sa nu poate sa scoata sume de bani sau sa gireze pe cineva, doar daca ii falsifica semnatura. Acum se mai intampla si nelegiuiri dar sa speram ca nu este tocmai cazul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate falsifica o carte de identitate ? ContSters332431 ContSters332431 se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului? (vezi toată discuția)
Amenda rat Mariuscaramarin Mariuscaramarin Buna ziua. Sunt foarte ingrijorat. Am fost prins de controlorii RAT fara bilet in autobuz. Nu am detinut cardul de identitate la mine si nici bani cash ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds suspecta de fals in inscrisuri sub semnatura privata ContSters164969 ContSters164969 -in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca am un numar de ... (vezi toată discuția)