avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca ma pot pensiona,ce acte imi trebuie la dosar si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca ma pot pensiona,ce acte imi trebuie la dosar si ce fel de pensionare; anticipat sau la cerere sau alta categorie?

Buna seara! Sunt nascut in 20/08/1964 ,am fost incadrat in functia de sticlar prelucrator de topit sticla din anul 1984/07/12 pana 1996/12/11 cu grupa 1/1 si desfacut contractul de munca cu acordarea sporurilor; sp vechime 5%, sp.conditi grele 15%,sp.conditi nocive10%{. pentru raspuns}.Va multumesc anticipat! Bursuc Cornel
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
07/12
12/11

Care este ziua ?
Care este luna ?
in cartea de munca se scrie in felul urmator an/luna/zi ,eu am copiat dupa carte i-mi cer scuze dar am copiat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata paulanedelcubursuc paulanedelcubursuc Buna seara, ma numesc B. Cornel am 53 ani si vreau sa stiu daca pot si ma incadrez la pensie anticipata?Am lucrat ca sticlar in ani 1984/07-1984/08 :incorporat ... (vezi toată discuția)
Referitor la grupa a-ii-a de munca plesea constantin danut plesea constantin danut Buna ziua stimate doamne, stimati domni Va supun atentiei, urmatoarea problema; am 65 de ani si sunt pensionar. Am trecut in carnetul de munca, incepand cu ... (vezi toată discuția)
Somaj paulanedelcubursuc paulanedelcubursuc Buna ziua ! ma numesc B.Cornel .nascut la data 20 aug.1964 am lucrat in perioada 1984-1996 ca sticlar (conditi grele),2003-2004 primitor distribuitor program ... (vezi toată discuția)