avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura divort

as dorii informatii de cum se procedeaza

scandalurile ,injuriile si amenintarile sunt interminabile,coplul ia parte la ele,are 10 luni...vreau sa plec cu el , sa stam in chirie ca eu propriietate nam....sa il las p el sa depuna divort sau sa fac eu primu pas avand in vedere ca bebe e la mine?ma poate acuza de ceva ca am luat copilul si am plecat?am auzit ca daca fac asta nu e o problema daca p buletin nu am adresa d resedinta si ca trebuie sa anunt politia eu cand fac asta ca sa am acoperire

ma santajeaza emotional ca el o sa ia copilul, ca are bani si casa si o sa il cresca maicasa,iar eu nu am nimic,maine voi lua o chirie si am indemnizatie de 1400 si plus ca vreau sa cer si pensie de la el si asa ne am descuca eu cu bebe de minune,,,,el abia daca sta p zi 1h cu el...numai de gura mea...orcum

am citit ca daca plec va trebuii sa merg sa cer eu stabilire progr vizita si abia dupa cerere d divort...daca e in avantaju meu sa ceara el astea, avand in vedre ca bebe deja va fi cu mine?

Alte discuții în legătură

Divort notar ContSters243704 ContSters243704 daca divortez la notar termenul pana la finalizare este de 30 zile,,,ma poate da afara din casa pana la finalizarea celor 30 zile? (vezi toată discuția)
Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)