avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere oferta

Buna ziua,
Institutia noastra este institutie de cultura (opera) subordonata Primariei
Avem urmatoarea speta
In lunile iunie si august avem manifestari in strada unde trebuie sa inchiriem mai multe scene mobile. Trebuie de asemenea sa contractam sonorizare si lumini pentru aceste scene.
La inceputul lunii iunie trebuie inchiriate 2 scene de dimensiuni mari(posibil sa existe doar o singura firma in Romania) cu sonorizare si lumini, iar la sfarsiul lunii iunie 1 scena de dimensiuni mai mici cu sonorizare si lumini.
In luna august avem 4 manifestari in strada cu scenele, luminile si sonorizarile aferente.
Daca initiez procedura de cerere de oferta am voie sa inchei contracte cu mai multi ofertanti?
De ex. unul sa-mi aduca scenele mari pentru inceputul lui iunie, unul scena mica pentru sfarsitul lui iunie, si un altul pentru luna august, toate cele 4 manifestari?
La fel si pentru sonorizare si lumini?
Mentionez ca manifestarea de la inceputul lunii iunie este grandioasa, celelalte sunt manifestari mai mici.
Suma totala depaste 30.000 euro pentru toate manifestarile

Cel mai recent răspuns: DSpinciu , utilizator 12:17, 15 Ianuarie 2014
Fata de cele de mai sus, ai putea gandi o procedura de achizitie pe loturi. Fiecare lot reprezentand, in final, un contract
si cum initiez procedura pe loturi?
scena cu lumini si sonorizare pentru fiecare eveniment?
va multumesc.
poate sa fie o varinata. cautati varianta care raspunde cel mai bine necesitatilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Pot primi autorizizatie de constructie pe un teren cu deschiderea mai mica de 8 metri militzianu militzianu detin un teren in orasul bacau cu o deschidere la strada de aproximativ 7 metri.Pe acest teren se afla o casa veche in care am locuit pana anul trecut.Dupa ... (vezi toată discuția)
Acces dosar achizitie publica Alexis_Tease Alexis_Tease Buna ziua, Cerinta minimala din caietul de sarcini: format hartie copiator A3+ Ofertantul declarat castigator are un pret aberant de mic dar nu se ... (vezi toată discuția)