Buna ziua,
Institutia noastra este institutie de cultura (opera) subordonata Primariei
Avem urmatoarea speta
In lunile iunie si august avem manifestari in strada unde trebuie sa inchiriem mai multe scene mobile. Trebuie de asemenea sa contractam sonorizare si lumini pentru aceste scene.
La inceputul lunii iunie trebuie inchiriate 2 scene de dimensiuni mari(posibil sa existe doar o singura firma in Romania) cu sonorizare si lumini, iar la sfarsiul lunii iunie 1 scena de dimensiuni mai mici cu sonorizare si lumini.
In luna august avem 4 manifestari in strada cu scenele, luminile si sonorizarile aferente.
Daca initiez procedura de cerere de oferta am voie sa inchei contracte cu mai multi ofertanti?
De ex. unul sa-mi aduca scenele mari pentru inceputul lui iunie, unul scena mica pentru sfarsitul lui iunie, si un altul pentru luna august, toate cele 4 manifestari?
La fel si pentru sonorizare si lumini?
Mentionez ca manifestarea de la inceputul lunii iunie este grandioasa, celelalte sunt manifestari mai mici.
Suma totala depaste 30.000 euro pentru toate manifestarile
poate sa fie o varinata. cautati varianta care raspunde cel mai bine necesitatilor dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Valoare estimata
ibitza78
Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)