avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare buletin, refuz eliberare adeverinta primarie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare buletin, refuz eliberare adeverinta primarie cu motiv ''amenzi neachitate''

a expirat buletinul si pentru a innoi am nevoie de o adeverinta de la primarie,iar ei nu emit aceasta eadeverinta deoarece am datorii la primarie (amenzi de circulatie) ...
ce pot sa fac? nu pot sa achit acuma ca e peste 2000 de lei.....am stiut ca nu emit certificat fiscal si aslte acte DAR ADEVERINTA PT BULETIN...??
Cel mai recent răspuns: ContSters307192 , utilizator 09:53, 15 Ianuarie 2014
Ceea ce ne spuneti dvs a fost parca si mediatizat,nu se poate asa ceva,ce au datoriile care le aveti dvs la impozit sau amenzi cu eliberarea unei adeverinte ptr CI,mergeti la Primarie si le spuneti urmatoarele:"Eliberarea actului de identitate nu poate fi condiţionată de plata niciunor obligaţii financiare faţă de organul administrativ ori fiscal local. E strict interzis a se pretinde asta!",

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi neachitate, refuz eliberare adeverinta pentru cartea de identitate tiganuc_mircea tiganuc_mircea am 4 amenzi neachitate si trebuie sa imi schimb buletinul am fost la taxe si impozite si nu pot sa achit taxa de schimbare pana nu achit amenzile este normal ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata - amenda neplatita poate duce la refuzul primirii actelor pentru reinnoire? fify1 fify1 Buna ziua, peste aproximativ 2 saptamani imi expira Cartea de identitate. Doresc sa stiu daca este posibil si legal sa nu mi se acorde vreo adeverinta necesara ... (vezi toată discuția)
a pierdut cartea de identitate si certificatul de nastere! cum poate scoate obtine alte acte? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine certificat de nastere si CI in cazul pierderii acestora? va multumesc! (vezi toată discuția)