avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vechime in munca

Va rog sa-mi spuneti daca un cadru didactic care a fost in concediu fara salar pentru studii este vechime in munca, pentru acordarea sporului de vechime .
Perioada in care a fost in concediu fara salar este recunoscuta ca vechime in invatamant pentru acordarea trecerii in trasele de vechime pentru salarizare, conform Leg.63/2011.



Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 15 Ianuarie 2014
Perioadele in care personalul didactic s-a aflat in concediu fara plata acordat in conformitate cu prevederile legale in vigoare sau in concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, precum si perioada in care personalul didactic a efectuat stagiul militar, dupa care s-a reintors la catedra, respectiv perioadele in care personalul didactic a avut catedra rezervata in invatamant, nu intrerup vechimea in invatamant. Aceste perioade nu constituie vechime efectiva in invatamant pentru acordarea sporului de stabilitate.

Vechimea in invatamant este formata din vechimea efectiva in invatamant si vechimea recunoscuta in invatamant, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor de stabilitate in invatamant luminuta luminuta Buna ziua, as dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea sporului de stabilitate de 15% in invatamant in urmatoarele conditii: Sunt angajata titular ... (vezi toată discuția)
Oug 124/2011 - vechime la catedra? turtuc turtuc Conform OUG 124/2011 concediul pentru cresterea copilului ar trebui sa constituie nu numai vechime in munca ci si in specialitate. Avand in vedere cele de mai ... (vezi toată discuția)
Cei doi ani de ccc imi vor fi recunoscuti ca vechime in specialitate? nicu3 nicu3 Buna Ziua Am contract individual de munca cu scoala fiind profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)