avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demisie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demisie

cum se poate demisiona dintr-o firma atunci cand esti numit administrator prin act constitutiv
Cel mai recent răspuns: nicu1506 , utilizator 09:31, 10 Aprilie 2009
Va depuneti demisia, probabil veti avea un termen de preaviz de 30 de zile, timp in care trebuie schimbat actul constitutiv.
Presupun ca sunteti si angajat cu CIM pe postul respectiv......in acest caz DA, se poate demisiona cu respectarea termenului de preaziv, ce nu poate sa fie mai mare de 30 de zile calendaristice.
nicu1506 a scris:

cum se poate demisiona dintr-o firma atunci cand esti numit administrator prin act constitutiv


Nu trebuie sa demisionati. Este suficient sa notificati firma cu privire la renuntarea dumneaoastra la mandatul de administrator.
multumesc ptr raspuns dar asociatul nu vrea acest lucru respectiv demisia si ca atare nu stiu cum se poate schimba actul constitutiv(lui ii convine situatia dar mie nu0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator sonyaillyes sonyaillyes buna ziua, sunt unicul administrator al unui srl carui actionari sunt 2 cetateni straini (nefiind si administratori). Eu doresc sa renunt la aceasta functie ... (vezi toată discuția)
Administrator Booksy Booksy Sotul meu este angajat la o firma cu contract de munca in functia de director general si apare si in actul constitutiv ca administrator. El vrea sa plece din ... (vezi toată discuția)
Incetarea raporturilor de munca colina colina sant in situatia in care nu mai pot respecta termenul de preaviz pentru demisie si nu cred ca o sa-mi aprobe incetarea raporturilor cu acordul partilor. Cum ... (vezi toată discuția)