avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua......ma intereseaza si pe mine cum se calculeaza salariu pe ianuarie....eu am fost in concediu medical 9 zile.eu luna asta am norma facuta de 169 de ore in afara de Cm,care a depasi nr de ore.eu iau 1200 salariu.intrebarea este cat voi lua ?multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeamarcy , utilizator 19:07, 15 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Problemei prezentate de dvs ii lipsesc mai multe date
1 - ce fel de CM ? boala obisnuita ( cod 01 - 75 %) ? urgenta medico chirurgicala ( cod 06 - 100% ) ?
2 - cand spuneti "1200 salariu" va referiti la cel de incadrare/ brut ? sau e vorba de ultimul salar net ?
3 - ce tip de salarizare aveti ? regie orara ?
4 - aveti deduceri suplimentare ?
5 - beneficiati de tichete de masa (deoarece si acestea sunt venituri impozabile) ?
CM obisnuit de 75% ,iar 1200 este sal net asa iau in fiecare luna lucrez 2 cu 2 libere a cate 12 ore,in contract esti trecut 5 zile respectiv cu max 40 ore pe sapt.deduceri suplimentare,tichete de masa nu.multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2014
andreeamarcy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediilor medicale IrimieDumitru IrimieDumitru In 09.12.2010, in timpul serviciului, mi-am fracturat tibia piciorului drept. am fost iternat la Spitalul Clinic de Urgente Sibiu. Am fost externat (pe ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pentru concediu medical Linda Linda Am si eu o intrebare referitoare la plata concediului medical. Sunt in medical pentru doua saptamani, din cauza unei traheo-bronsite cu complicatii. Pe prima ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, calcul salariu andreeapotoroc andreeapotoroc Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra! Pe luna aprilie 2014 am avut medical platit 75% pentru 10 zile. Salariul brut este de 2222 ron si net de 1575 ... (vezi toată discuția)