avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ajutor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ajutor

"Cadrele didactice de la ªcoala „Nicolae Colan” se opun restructurării claselor gimnaziale" as dorii sa pot lua legatura cu avocatul poporului pentru a actiona conform legislatiei tarii ca daca nu actionam din timp vom pierde acest loc unde sa invata elevii nostrii(mai ales ca am si eu doua fete la aceasta scoala)si este de interes comun pentru locuitorii din cartier.Daca vom face o greva spontana mediatizata cu ajutorul mas mediei adica cu televiziunea nationala adica cu;Protv,Antena3,TVR si altele.Vom avea probleme sau vom fii amendati?Aceasta intrebare o pun in numele parintilor din aceasta scoala.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:22, 15 Ianuarie 2014
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, dar eu zic ca merita. Poate ca s-a redus populatia scolara, dar spatiile pot fi folosite pentru a face bani pentru scoala. In plus, nu vad sa fie cineva deranjat de efectivele supradimensionate,prin urmare, fara presiunile parintilor, nu va avea efect niciun protest al profesorilor. Nici temei legal de anulare a hotararii consiliului local nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva parinti scoala cu televiziune buna ziua, pentru a protesta ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 GREVA PARINTI SCOALA CU TELEVIZIUNE Buna ziua, Pentru a protesta fata de abuzurile pe care un copil cu CES care agreseaza ceilalti copii din clasa dar care ... (vezi toată discuția)
Greva din invatamant pt. copiii din an terminal romanik romanik Copilul meu este cls.VIII la o scoala din Buzau.dupa 12 martie nu au mai mers la ore, caci este greva.Saptamana asta este vacanta.Pe 5 si 11 Mai au de sustinut ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)