avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa cele 90 de zile in comisia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa cele 90 de zile in comisia de expertiza

In legatura cu acest concediu medical acordat de comisia de expertiza,eu sunt insarcinata in 22 de saptamani si pana acum am fost in concediu medical pentru ca am o sarcina cu probleme,in continuare voi continua cu concediu medical pana la prenatal,locuiesc in Constanta nu am mutatie sau viza de flotant,locul de munca tot aici il am dar eu sunt din Tulcea,am fost internata in spitalul judetean Cta.iar la prima vizita in comisia de expertiza am fost aici in Cta. pentru ca cei de la spital aici m-au trimis dar mi sa spus ca data viitoare voi avea nevoie de mutatie sau acea viza de flotant pentru a putea avea acordul comisiei din Cta. Este posibil sa merg in continuare la comisia din Cta. chiar daca eu sunt din Tulcea ?????Sau cum pot rezolva in continuare?!!!!????Astept un raspuns.Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Conediu maternitate AlinaArdelean AlinaArdelean Buna ziua! Am fost insarcinata in 35 de saptamani ,nu am apucat sa intru in concediu prenatal. In data de 27 iunie m-am internat la o clinica particulara ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lauzie turcu_raisa turcu_raisa Buna dimineata. Ma numesc Raisa Slav si sunt mamica unui baietel de 6 saptamani nascut prematur (35 saptamani). Precizez ca am nascut pe 19 septembrie 2017 ... (vezi toată discuția)
Concediul risc maternal poate fi prelungit pana la data nasterii? anca84 anca84 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani. La 6 si 8 saptamani de sarcina am fost internata in spital cu sangerari vaginalecu diagnostic de iminenta de ... (vezi toată discuția)