avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conediu maternitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conediu maternitate

Buna ziua!
Am fost insarcinata in 35 de saptamani ,nu am apucat sa intru in concediu prenatal. In data de 27 iunie m-am internat la o clinica particulara pentru ca aveam probleme cu sarcina.Am stat pana joi seara cand prin ambulanta am ajuns la spitalul judetean unde am mai stat pana duminica seara cand s-a facut cezariana!Intrebarea mea este daca am nevoie de concediu medical pe acele zile pana la nastere sau nu .Sau sa imi spuneti cum se procedeaza pentru anu ma afecta la intocmirea actelor de indemnizatie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:12, 7 Iulie 2017
O varianta ar fi sa luati certificat medical de la unitatea la care ati fost internata, fie , mai simplu, sa luati de la medicul de familie certificat de prenatal, incepand cu data de 27.06.2017.
Problema e ca am fost internata la 2 unitati una privata ,una de stat iar ei spun ca nu se poate elibera concediu medical iar medicul.de familie spune la fel ca doar de la 1 iulie .Nu mai inteleg nimic
Pentru perioada cat ati fost internata in spital trebuie sa beneficiati de concediu medical, chiar daca ar fi vorba de numai o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical maternal (lehuzie) bog01us bog01us Va rog sa ma ajutati cat mai urgent cu un raspuns. Soptia mea insarcinata in 6 luni si 2 saptamani, primeste concediu medical de pe data de 11.10-12.10 (cod ... (vezi toată discuția)
Fisa post alinush23 alinush23 revin, cu rugamintea de a ma ajuta si pe mine cu un model de registrator, preferabil pentru registrator medical. De asemenea as mai dori un model de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa 10 zile de la medicul de familie marius.sy marius.sy Buna ziua, Sufar de enterocolita, care a durat ceva mai mult decat asteptat, consumand cele 10 zile lunare ce le pot primi de la medicul de familie. Pentru ... (vezi toată discuția)