avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect de lege
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect de lege

Buna seara
Stie cineva depre Proiectul de lege propus de mai multi senatori si avizat favorabil , miercuri , de guvern " Guvernul este de acord ca administratorii de blocuri sa fie obligati sa prezinte date financiare , sa informeze trimestrial pe proprietariilocuintelor despre situatia fondurilor , conturilor bancare , a salariilor si lucrarilor angajate ,."
In document se propune ca administratorii sa fie obligati sa aduca la cunostiinta trimestrial proprietarilor din cadrul asociatiei de care raspund , printr o formula aleasa de catre proprietari ( e-mailuri sau in scris ) a situatiei financiare , respectiv situatia plati facturilor , a conturilor bancare , a dobanzilor aferente conturilor deschise , a platilor salariale , a restantelor la facturi si a lucrarilor angajate din punct de vedere financiar ,sub semnatura administratorului , a presedintelui , a cenzorului
Acest articol a aparut in MEDIAFAX azi 15.01.2014 dupa ora 17
Intreb : oare sa fie adevarat acest articol ? astept alte reactii
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 15 Ianuarie 2014
Studiati proiectul de completare la L nr 230/2007
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie noua privind asociatiile de proprietari adipir adipir Buna ziua ! As dori sa aflu noutati in ceea ce priveste legislatia in domeniul functionarii asociatiilor de proprietari. Am aflat la stiri ca parlamentul a ... (vezi toată discuția)
Administratorul a folosit banii locatarilor in interes personal courvoisier courvoisier Q.E.D. In controversa iscata cu un domn administrator, vine in ajutor televiziunea cu Stirile PROTV. Ei spun exact ce spuneam eu, acum mai putin de 30 minute, ... (vezi toată discuția)
Informatii proprietari ! ELY63 ELY63 Sunt administrator la o asoc de proprietari:un anonim mi-a pus in cutiuta postala urmatoarea adresa:\\"administratorii sunt obligati sa aduca la cunostinta ... (vezi toată discuția)