avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Esalonare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Esalonare

As dori sa stiu cum se poate face reesalonarea datoriilor catre ANAF (am inteles ca se poate face reesalonare pe termen de 1-5 ani).Multumesc ,

Alte discuții în legătură

Radiere evidente anaf datorii prescrise Daniel_RA Daniel_RA Buna ziua, In anul 20212 mi-a fost calculat retroactiv CAS si CASS pentru un PFA inchis. Nu am platit aceste taxe, care inteleg ca au fost prescrise deja de ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii la anaf, credite ipotecare pe societate andslr andslr Buna ziua, Date: Un SRL a ramas fara activitate si a acumulat datorii de ~45.000RON la ANAF. Pe acest SRL exista un credit cu garantie ipotecara de ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma cu datorii la stat datornic1972 datornic1972 Buna ziua! Am un SRL cu datorii catre bugetul de stat (impozite, contributii etc) in valoare de aprox 43.000 RON. Acum o saptamana am primit o somatie de plata ... (vezi toată discuția)