avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

d-na Angela D. a ramas vaduva in iunie 2013, sotul a fost pensionat cadru militar, si a murit de o boala fara scapare (cancer) , dansa dupa legea 169 ar trebui sa primeasca pensie de urmas la varsta de 55 de ani... dar cu legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii, nu mai poate primii aceasta pensie, exista vreo iesire ca ea sa primeasca aceasta pensie, pt. ca nu are nici un venit,.... culmea e ca are o datorie fata de banca...asta s-a putut mostenii....dar pensia nu !!!!!!!!!, ce se poate face, ajutati-ne va rog.#-o

Alte discuții în legătură

Pensie militara de invaliditate mandumitru mandumitru Sunt nascut in luna mai 1956. Am lucrat in cadrul MApN intre 1975-1994, dupa care in sistemul public pana in august 2001 cand am fost pensionat de boala ... (vezi toată discuția)
Mama primeste in continuare pensia de urmas gabriela_stoica gabriela_stoica va rog sa ma ajutati cu o problema,sotul mamei mele,a decebat in urma cu un an,el fiind pensionar pe caz de boala,avand o pensie de militari,mamei ii sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas myrymia myrymia Buna ziua, Cum se poate proceda ca mama mea, ramasa vaduva, sa poata beneficia de pensia de urmas? Mentionez ca tatal meu a murit de o luna iar mama este ... (vezi toată discuția)