buna ziua!
as dori sa va intreb ce se poate face in situatia in care fosta concubina (dupa o relatie de 3 ani) ameninta pe fostul partener ca daca nu-I da bani si nu imparte bunuri il da in judecata. Concubina a locuit in casa concubinului trei ani, timp in care nu a avut nici un venit, traind din pensia acestuia. Exista o lege a concubinajului si daca concubinul trebuie sa-i dea ceva?
Nu exista o lege a concubinajului. Ce bunuri sa imparta, a cumparat si ea vreun bun ?
Bunurile lui sunt si raman ale lui, nu se impart doar pt ca au convietuit. Ar avea un drept de creanta daca ar fi contribuit cu ceva si poate dovedi.
nu au bunuri (case, lucruri etc)...dar concubina are pretentii sa o rasplateasca pentru ca a stat acolo si a avut grija de gospodarie impreuna cu concubinul
Partaj bunuri concubinaj
Ziva
Buna seara. Dupa 8 ani de concubinaj m-am hotarat sa pun capat relatiei. Nu avem copii impreuna, dar acum 6 ani ani inceput constructia unei case, pe care am ... (vezi toată discuția)
Partaj
marius_boss
baiatul meu a stat cu o femeie 8 ani de zile nefiind casatoriti ,copii sau adresa impreuna . el a murit iar eu ca tatal lui nu stiu cat imi revine din ... (vezi toată discuția)