avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NSSM 49 pentru sectorul cresterii animalelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NSSM 49 pentru sectorul cresterii animalelor

Ma puteti ajuta, va rog cu nssm 49, pentru sectorul cresterii animalelor si
NSSM 79 pentru activitati in domeniul sanatatii
Cel mai recent răspuns: nadia_odagiu , utilizator 11:28, 14 Aprilie 2009
resurse.umane2000@yahoo.com
NSSM-urile au fost abrogate, in 2006. E adevarat ca pe mine ma ajuta sa elaborez Instructiunile proprii, conform L 319/06
Te rog, poate specifici pentru ce-ti teruioesc, poate te pot ajuta, cu ceva. Este vorba de riscul biologic ?
sigur ca stiu ca au fost abrogate...Imi trebuie pentru a intocmi ipssm pentru "ingrijitor animale", da, e vorba despre riscurile bilogice
Nssm-ul, nu-l am nici macar in carticica. Nu ai sa gasesti pe net, tot Nssm-ul. Pot sa-ti trimet niste materiale care sa te ajute . Trime-mi un email.
multum anticipat, e-mail resurse.umane2000@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ssm 00ionutz00 00ionutz00 Buna ziua! As dori sa stiu daca normele specifice NSSM 25 referitoare la acoperiri metalice mai sunt in vigoare sau au fost abrogate odata cu apartia legii ... (vezi toată discuția)
Nssm cristian_conea cristian_conea Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ? (vezi toată discuția)
Instructiuni proprii ssm dragos_28 dragos_28 Buna ziua! Am si eu nevoie de instructiuni proprii pentru coafeza, manichiurista si frizer , va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)