avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instructiuni proprii ssm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instructiuni proprii ssm

Buna ziua!
Am si eu nevoie de instructiuni proprii pentru coafeza, manichiurista si frizer , va rog frumos daca ma poate ajuta cineva.
Multumesc anticipat.
Buna,
Daca te mai intereseaza te pot ajuta eu cu mare placere.
intra pe [ link extern ] .
Acelea sunt NSSM-uri si au fost abrogate odata cu legea 90/1996. User`ul le poate folosi doar pentru a-si concepe el instr. proprii.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o documentatie de instructor fitness.
-tematica ssm
-instructiuni ssm
-evaluare riscuri

Va pot da inapoi orice alceva doriti.
Multumesc anticipat!
adresa mea de e-mail: pusikat_d@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nssm 49 pentru sectorul cresterii animalelor nadia_odagiu nadia_odagiu Ma puteti ajuta, va rog cu nssm 49, pentru sectorul cresterii animalelor si NSSM 79 pentru activitati in domeniul sanatatii (vezi toată discuția)
Nssm cristian_conea cristian_conea Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ? (vezi toată discuția)
Instructiuni proprii ssm cipry_blue cipry_blue As vrea si eu sa stiu cum se elaboreaza IP sau daca are cineva niste modele. Eu am terminat cursul acum o luna (bineinteles ca nu ne-au invatat mare lucru) si ... (vezi toată discuția)