avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatie copil pentru 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatie copil pentru 2 ani

Buna ziua...
ma poate lamuri si pe mine mai exact ce inseamna acei 85% din salariu pe ultimele 12 luni.....eu vreau sa stau acasa 2 ani ultimile 12 luni am avut un salariu de 2000 de ;lei net....cat voi lua pentru acei 2 ani(pe net sunt 2 variante, stau acasa 1 an iau 85%sau stau acasa 2 ani , iau 85%, dar nu mai mult de 1200)...va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: bella_2014 , utilizator 08:47, 17 Ianuarie 2014
Daca doriti sa optati pentru un CCC cu o durata de 2 ani , atunci indemniztaia maxima pentru CCC de care se poate beneficia este de 1200 lei, chiar daca din calcul reiese o valoarea mai mare decat aceasta.

De exemplu, dvs aveti pe ultimele 12 luni o medie a salariului net de 2000 lei. Conform OUG nr.111/2010 , 85% din 2000 lei inseamna 1700 lei. Deoarece doriti sa optati pentru CCC cu o durata de 2 ani , indemnizatia pe care o veti primi va fi de 1200 lei.
multumesc frumos de raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestera copilului raluca191 raluca191 Am si eu cateva intrebari : 1. cum se socoteste CCC ? Veniturile impozabile incluzand bonurile de masa pe ultimile 12 luni adunate, adica la salariul net adun ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Cuantum indemnizatie crestere copil marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog in momentul de fata cat este indemniztia pentru crestere copil pana la 2 ani. Va ... (vezi toată discuția)