Ordinul 50/1990 este din 05.03.1990, dar stiu ca a fost completat ulterior, nr. locurilor de munca incadrate in gr. I si II crescand substantial. Eu am o varianta din 1994, dar care nu apare pe internet. Stie cineva unde pot gasi varianta actualizata oficial.
Ceea ce căutați dvs. nu există. Actul normativ nu a fost republicat sau modificat prin alte acte normative. Varianta din 1994 este cea viabilă, cu care lucrează toate persoanele interesate.
Eu am o varianta, dar nu are semnaturi, dupa ea lucram si noi si CJP, dar m-am trezit ca in raspunsul la o contestatie facuta la Comisia Centrala de Contestatii de catre un salariat era specificat un loc de munca la nr. crt. prevazut in editia initiala, nu in cea completa, dupa care ar trebui sa lucreze si ei.
Nu reușesc să îmi dau seama cum a fost posibil acest lucru și bănuiesc că e vorba despre o greșeală. Dacă doriți, trimiteți-mi prin mesaj privat o adresă de e-mail și eu o să vă transmit ce am. Ar trebui să solicitați documentul privitor la grupele de muncă și întocmit în 31 august 1994 pe cale oficială, de la toate instituțiile care au fost implicate, respectiv de la Ministerul Muncii, de la Ministerul Sănătății și, dacă mai există, de la Comisia Națională pentru Protecția Muncii.
Ordinul nr. 50/ 1990 reactualizat in 31 august 1994, nepublicat in MO, cuprinde toate documentele de completare (ordine, adrese, etc.) a ord. 50, emise de catre MMOS, in perioada martie 1990 - august 1994, a fost difuzat la casele judetene de pensii, ITM-uri, unitati/ firme mari, confederatii sindicale.
Comisia nationala de PM s-a desfiintat ulterior o data cu infiintarea Ministerului muncii.
Ar trebui sa contestati decizia primita de la Comisia centrala de contestatii. Probabil ca nu va mai fi posibila contestarea decat in instanta de judecata, in conditiile in care deciziile primite de la aceasta comisie sunt definitive.
LA ORDINUL 50/90 s-au emis scrisori ale MMPS care specifica locurile de munca incadrate in grupe 1 si 2 de munca . am scrisorile (partiale ) 5527/22 mai 1991 , 155/31.03.1998 , 382/08.11.2000.