avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Detasare administrator in Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Detasare administrator in Romania

Administratorul unei societati comerciale cu capital strain a fost detasat de la firma-mama din Germania la firma - fiica din Romania pentru o perioada de 3 ani are. Administratorul are dubla cetatenie: romana si germana. Prin documentul de detasare societatea germana ( la care administratorul este angajat ) se obliga sa plateasca in Germania toate contributiile sociale asupra venitului obtinut de acesta pentru activitatea pe care o desfasoara in Romania ( motiv pentru care i s-a pus la dispozitie formularul A1 ), dar impozitul asupra acestui venit ramane in sarcina administratorului. As dori sa stiu in ce fel se poate inregistra fiscal aceasta persoana in Romania acum, in anul 2014, in asa fel incat sa poata face plata impozitului pe venit aici.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
NGongolea, utilizator

Alte discuții în legătură

Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)
Am fost angajat la o firma it romana, care era punct de lucru ... bogdyviki bogdyviki Am fost angajat la o firma IT romana, care era punct de lucru al unei firme germane. Contractul l-am avut cu firma punct de lucru. In perioada derularii ... (vezi toată discuția)
Formular a1 monik monik buna ziua. daca un agent de munca temporara trimite salariatii la un utilizator strain, e nevoie sa se obtina formularul A1 sau agentul de munca temporara ... (vezi toată discuția)