avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac împotriva unei hotãrâri emisã de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac împotriva unei hotãrâri emisã de Consiliul Naþional pentru Combaterea discriminãrii.

Printr-o hotărâre a Consiliului Naţional pentru Combaterea discriminării unitatea noastră cu sediul în Bistriţa a fost amendată cu suma de 5000 lei. În final se face menţiunea că hotărârea poate fi atacată în termen de 15 zile potrivit OG 137/2000 şi Lg.554/2004. Care este instanţa competentă la care poate fi atacată hotărârea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 17 Ianuarie 2014
Instanta competenta : Curtea de Apel - Sectia contencios administrativ de la domiciliul reclamantului sau cea de la domiciliul pârâtului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unei hotarari a consiliului national pentru combaterea discriminarii ionescupasat ionescupasat Va rog sa-mi precizati daca la contestarea unei hotarari a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii trebuie sau nu trebuie sa se formuleze plangere ... (vezi toată discuția)
Ce instanta e competenta?? nicoleta_85 nicoleta_85 inca de la inceput imi cer scuze daca nu postez subiectul la categoria corespunzatoare.. Vreau sa solicit instantei de judecata sa oblige o institutie a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. unde se poate ataca discriminarea? la instanta sau la cncd ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Sunt foarte nedumerit. Daca sunt discriminat cui trebuie sa ma adresez? Am dreptul de a ma adresa direct instantei pentru a fi constatata ... (vezi toată discuția)