avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cartea de muncã ºi calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cartea de muncã ºi calculul pensiei

Dacă în cartea de muncă sunt corecturi ale sporului de vechime pe patru ani ( de la 10% la 15% cum era normal conform tranşelor de vechime) şi pe ştatele de salarii nu se regăsesc nici sporul corect nici sumele respective, după ce mi se va calcula pensia? La dosarul de pensie se iau în calcul datele din cartea de muncă, dar fiind atâtea modificări mă gândesc să nu mi se ceară adeverinţă după ştate şi să am de pierdut la calculul pensiei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 17 Ianuarie 2014
Daca nu s-au trecut si in statele de plata , atunci de ce le-au mai inscris in carnetul de munca.

Daca este vorba despre o perioada de dupa 01.04.2001 , atunci Casa de Pensii are posibilitatea sa verifice care este venitul la care s-a achitat c.a.s.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie Cherciudumitrache Cherciudumitrache Buna ziua, In adeverinta cu sporuri emisa de angajator sunt sporurile de vechime pan in data de 28.02.2003 si sporurile pentru pensie suplimentara pana in ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Grupa a-ii-a loredanaelena loredanaelena va rog sa-mi puneti pana la ce data s-a acordat grupa a II-a, am de facut o adeverinta pt un fost salariat caruia in carnetul de munca ii este stabilita grupa ... (vezi toată discuția)