avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Clauza contractuala
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Clauza contractuala

In contractul de dirigentie de santier se spune:
1.daca in contractul de lucrari se prevad si plati sub forma de avans, dirigintele de santier va asista beneficiarul in verificarea si aprobarea scrisorii de garantie bancara.
2.dirigintele va emite certificatul de plata intermediar pentru plata in avans, daca este cazul.
Intrebare: deoarece beneficiarul a acordat avansul catre executantul lucrarii fara a solicita asistenta dirigintelui de santier, dirigintele poate fi obligat sa semneze acest certificat de plata? Pot refuza semnarea certificatului de plata deoarece nu mi s-a solicitat asistenta inainte de acordare?

Alte discuții în legătură

Contract dirigentie santier doinacarabet doinacarabet Cum poate fi solutionata urmatoarea problema:perioada unui contract de executie de lucrari si a unui contract de dirigentie de santier au expirat dar ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier, probleme dancantemir dancantemir Buna ziua Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor. Platile au fost ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)