avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume de familie

buna seara,am si eu o intrebare am un copil care poarta numele de familie si al mamei si al meu si am dori sa poarte doar un singur nume.se poate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:55, 19 Ianuarie 2014
Adresati o cerere catre ofiterul de stare civila de la primarie,pentru schimbarea certificatului de nastere si a numelui.
trebuie sa fie ambii parinti?
Aveti nevoie de consimtamantul scris al ambilor parinti dat in fata notarului. Nu trebuie sa fiti ambii prezenti la st,civila, ci doar unul, dar care sa aiba acordul celuilalt, certificatele de nastere si de casatorie in original si copie legalizata, buletinele, cazierul fiscal si judiciar, Monitorul Oficial. Puteti chiar sa imputerniciti pe cineva care sa se ocupe.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui alinamovileanu1980 alinamovileanu1980 Sunt casatorita de un an si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa si schimbe numele de familie, adica sa il ia pe al meu. Mentionez ca avem un copil care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui MihaelaJ MihaelaJ In primul rand imi cer scuze ca nu am postat unde trebuia dar sincer nu stiu unde. Problema este ca imi doresc sa schimb numele de familie fara a ma casatori. ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare nume florin_feraru florin_feraru Buna seara!Va rog sa-mi spuneti si mie ce acte ii trebuiesc pentru a schimba numele copilului.M-am casatorit de curand .Sotia mea are un copil dintr-o ... (vezi toată discuția)