avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depasire pe linie continua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depasire pe linie continua

Am fost surprins de radar ca am depasit pe linie continua si am oprit masina inainte sa ajung la ei si sa ma poata opri siam plecat cu alta masina . ce ar putea sa se intample ?
Cel mai recent răspuns: sebi_sebastian03 , utilizator 19:11, 14 Aprilie 2009
Buna ziua.Situatia descrisa de dvs nu este pea clara,pentru depasirea pe linie continua puteti fi sanctionata contraventional si vi se poate retine permisul de conducere.In opinia mea cel mai bine ar fi sa angajati un avocat
adica a-ti lasat masina undeva inainte de locul unde se fla masina politiei? si a-ti abandonat masina dvs. aveati si viteza mare? oricum, nu prea aveti cum sa contestati procesul verbal , daca vi s-a intocmit, radaru l era acolo. Vreo 6 puncte + carnetul suspendat vreo 30 de zile.
Sa clarific situatia .... am fost surprins de un radar ca am depasit pe linie continua ...cand l-am observat am tras pe dreapta am oprit masina si am plecat cu un prieten si am lasat masina acolo deci inca nu stiu ce o sa faca politisti stiu ca normal se ia permisu pe 30 de zile dar daca nu m-au oprit inca am carnetul si as vrea sa stiu ce o sa se poata intampla ...tre sa imi trimita poza acasa nu ? si amenda banuiesc contestatie nu are rost sa fac ca ar fi degeaba ... dar ce m-ar interesa mai mult e daca o sa imi dea dovada de circulatie 15 zile sau imi dadea numai daca ma opreau ??
Domne... ţi-au făcut PV sau ba? Dacă nu ţi-au făcutatunci pe loc şi ţi-au făcut ulterior trebuie să aştepţi, că îţi va veni prin poştă şi atunci trebuie să fii băiat "dăştept" să nu-l ridici timp de 30 de zile. Dacă ei o să fie mai "dăştepţi"... o să ţi-l afişeze pe uşă cu un martor şi atunci trebuie să faci contestaţie la judecătorie, în termen de 15 zile. Însă poate ai avut noroc cu carul, nu te-au filmat şi atunci se lasă păgubaşi că nu au prea multe şanse în instanţă.
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
eugen68octavian, utilizator
studentica a scris:

adica a-ti lasat masina undeva inainte de locul unde se fla masina politiei? si a-ti abandonat masina dvs. aveati si viteza mare? oricum, nu prea aveti cum sa contestati procesul verbal , daca vi s-a intocmit, radaru l era acolo. Vreo 6 puncte + carnetul suspendat vreo 30 de zile.

:offtopic:
[MESAJ STERS, lectile de gramatica se tin in mesajele private]
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ovidiu_galati ovidiu_galati Ajutati-maaaaaaaaaa Azi am fost filmat cu aparatul radar ca am depasit o dacie papuc pe marcajul continu. A venit dupa mine , m-a oprit si la oprit si pe cel ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)