avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depasire pe linie continua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depasire pe linie continua

Am fost surprins de radar ca am depasit pe linie continua si am oprit masina inainte sa ajung la ei si sa ma poata opri siam plecat cu alta masina . ce ar putea sa se intample ?
Cel mai recent răspuns: sebi_sebastian03 , utilizator 19:11, 14 Aprilie 2009
Multumesc tuturor pt ajutor !!
BUNA ZIUA
vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu linia continua.
pe un bulevard intre cele doua sensuri de circulatie exista linii de tramvai, asfaltul in si intre aceste linii de tamvai este vopsit cu culoare rosie si are o latime de aprox 3-4 m . am intors peste aceste lini de tramvai si am fost amendat pe motiv ca am efectuat aceasta manevra in calcind marcajul longitudinal de linie continua.
vreau sa stiu daca acest " marcaj " este considerat linie continua si daca manevra de intoarcere este interzisa? mentionez ca nu exista nici un indicator cu " intoarcerea interzisa " doar indicator de " ocolire prin dreapta "
MULTUMESC
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2009
sebi_sebastian03, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ovidiu_galati ovidiu_galati Ajutati-maaaaaaaaaa Azi am fost filmat cu aparatul radar ca am depasit o dacie papuc pe marcajul continu. A venit dupa mine , m-a oprit si la oprit si pe cel ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv pt 60 de zile ForWhhy ForWhhy Bună ziua. Câteva zile mergeam cu prieteni acasă și într-un sat un echipaj de politie au trecut lângă noi cu semnale luminoase. Mașina de politie a ... (vezi toată discuția)