avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Ajutati-maaaaaaaaaa
Azi am fost filmat cu aparatul radar ca am depasit o dacie papuc pe marcajul continu. A venit dupa mine , m-a oprit si la oprit si pe cel care l-am depasit si mi-a luat permisul pe o durata de 30 zile . Pot oare sa contest acest proces verbal avant in vedere ca a semnat si soferul de la celalta masina si eu am semnat procesul fara "obiectiuni"??? Pe mine m-a filmat pe drumul DN2B si el in procesul verbal a scris DN1B..... Oare pot sa contesc asta si sa am castig de cauza?????????
Urgent va rog
Astept un raspuns corect (sa nu contest procesul verbal degeaba)
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 22:53, 11 Aprilie 2012
Sincer, nu cred ca aveti vreo sansa de a castiga. Chiar daca agentul constatator a facut o greseala pe pv, atata vreme cat politia depune poza, pierdeti. Exista si martor care poate depune marturie. Opinia mea este ca sunt sanse minime sa castigati. Dar asteptati si alte opinii, fiecare vorbeste din experienta personala in profesie. Eu nu am avut multe contestatii pe rutier, insa cand politia poate demonstra cu imagini...nu sunt sanse.
De incercat se poate incerca contestarea. Nu pierdeti nimic incercand, in plus cereti certificat de grefa si pastrati permisul pana la finalizarea cauzei.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Faptul ca ati semnat procesul verbal de contraventie fara obiectiuni nu va impiedica sa faceti plangere impotriva lui la judecatorie. Nu trebuie sa achitati taxa de timbru, asa ca nu va costa nimic. De ce sa nu incercati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru neacordare prioritate Anton25 Anton25 astazi 10-11-2011 mi sa retinut permisul de conducere,pe motiv de neacordare prioritate la pietonii.Sa intamplat astfel: eram pe a doua banda iar pe prima ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal (depasire pe linia continua) ciupyk ciupyk In cazul in care mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru depasire pe linia continua deoarece carosabilul era acoperit cu zapada si nu am observat ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru depasire in locuri permise petosticky1979 petosticky1979 Buna seara! as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva, daca se poate in legatura cu urmatoarea situatie: mergand pe un drum judetean din Suceava, un domn ... (vezi toată discuția)