Ajutati-maaaaaaaaaa
Azi am fost filmat cu aparatul radar ca am depasit o dacie papuc pe marcajul continu. A venit dupa mine , m-a oprit si la oprit si pe cel care l-am depasit si mi-a luat permisul pe o durata de 30 zile . Pot oare sa contest acest proces verbal avant in vedere ca a semnat si soferul de la celalta masina si eu am semnat procesul fara "obiectiuni"??? Pe mine m-a filmat pe drumul DN2B si el in procesul verbal a scris DN1B..... Oare pot sa contesc asta si sa am castig de cauza?????????
Urgent va rog
Astept un raspuns corect (sa nu contest procesul verbal degeaba)
Sincer, nu cred ca aveti vreo sansa de a castiga. Chiar daca agentul constatator a facut o greseala pe pv, atata vreme cat politia depune poza, pierdeti. Exista si martor care poate depune marturie. Opinia mea este ca sunt sanse minime sa castigati. Dar asteptati si alte opinii, fiecare vorbeste din experienta personala in profesie. Eu nu am avut multe contestatii pe rutier, insa cand politia poate demonstra cu imagini...nu sunt sanse.
De incercat se poate incerca contestarea. Nu pierdeti nimic incercand, in plus cereti certificat de grefa si pastrati permisul pana la finalizarea cauzei.
Faptul ca ati semnat procesul verbal de contraventie fara obiectiuni nu va impiedica sa faceti plangere impotriva lui la judecatorie. Nu trebuie sa achitati taxa de timbru, asa ca nu va costa nimic. De ce sa nu incercati?