Am fost surprins de radar ca am depasit pe linie continua si am oprit masina inainte sa ajung la ei si sa ma poata opri siam plecat cu alta masina . ce ar putea sa se intample ?
Nu iti vor trimite acasa poza ...ci procesul verbal, in care se va mentiona si sanctiunea aplicata. Iar in cazul in care se va hotara si retinerea permisului iti va trimite o notificare si se va solicita sa predai permisul la politie.
În cazul acesta se ia permisul fără discuţie... ªi pe loc. Eu cred că omu nu a fost filmat şi de aia l-au lăsat în pace. Oricum fără hârtii nu trebuie să le dea nimic şi cu atât mai mult nu trebuie el să se bage în seamă cu ei... Aşteptarea e de aur aici, măcar că e cam cu ghimpi...
Nu iti vor trimite acasa poza ...ci procesul verbal, in care se va mentiona si sanctiunea aplicata. Iar in cazul in care se va hotara si retinerea permisului iti va trimite o notificare si se va solicita sa predai permisul la politie.
:offtopic:
[MESAJ STERS, e ultima data cand va atrag atentia sa nu va mai luati de persoanele care scriu aici. Daca aveti observatii care nu au continut juridic le scrieti in particular]