avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Incompatibilitate asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Incompatibilitate asigurari

Buna seara. Lucrez ca asistent broker asigurari, in baza unui contract de mandat si cu contract de munca pentru o banca unde se fac asigurari credite, asigurari pentru garantii si asigurari de viata cu o companie de asigurari. Banuiesc ca ma aflu in incompatibilitate in acest moment. Ce trebuie sa fac sa nu mai fie aceasta problema? Daca raman la brokerul de asigurari pe doar pe asigurari RCA, o sa mai fiu in incompatibilitate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:25, 22 Ianuarie 2014
Incercati sa introduceti in sistem o persoana apropiata familiei, care va trebui sa parcurga toate etapele premergatoare obtinerii codului RAF ( pregatire de specialitate, examen IMA si promovarea acestuia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere in asigurari katrin katrin O persoana juridica care desfasoara si alte activitati poate desfasura in vreo forma activitatea de intermediere in asigurari? Stiu sigur ca broker de ... (vezi toată discuția)
Asistent broker in asigurari sebirelli sebirelli Buna ziua. Vreau sa devin asistent broker in asigurari. Am ceva experienta ca agent. Va rog sa-mi recomandati cu ce societate broker sa colaborez si cu care nu ... (vezi toată discuția)
Punct lucru - intermediar in asigurari persoana fizica dacicus1 dacicus1 #-o#-o#-o Un asistent in brokeraj cu contract de mandat cu un broker si Cod Raf unde isi poate exercita activitatea? Este posibil incheierea unui Conventii ... (vezi toată discuția)