avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asistent broker in asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asistent broker in asigurari

Buna ziua. Vreau sa devin asistent broker in asigurari. Am ceva experienta ca agent. Va rog sa-mi recomandati cu ce societate broker sa colaborez si cu care nu ( adica cum sa aleg societatea , dupa ce criterii ). Va multumesc anticipat.
Nu veti primi raspunsuri absolut obiective si este normal , fiecare are un anumit orizont de cunostinte/influente.Ramane sa contactati direct brokerii din orasul dv. si sa faceti personal diferenta dintre oferte.
Nu exista criteri de apreciere a firmelor de brokeraj. Va recomand sa alegeti un broker situat cu sediul cel mai aproape de domiciliul dv. pt. ca la inceput vor fi multe lucruri de pus la punct si de uniformizat si nu o sa va convina numeroasele deplasari pe care le veti avea de facut.
Criteriile pot fi: seriozitate in piata, comisioane peste cele standard, experienta in domeniu
Cum poti deveni asistent broker? ce cerinte sunt ?

LE: am deja cod RAF de agent asigurari
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
CristiSLK, utilizator
Daca aveti cod RAF obtinut inainte de 1 ian 2011, puteti alege brokerul pe care il doriti si sa incheiati un contract de mandat, PFA sau II sau PJ. Daca acest cod RAF a fost obtinut dupa data de 1 ian. 2011, va trebui sa faceti dovada pregatirii continue conform ORD.11/03.05.2011 emis de CSA.

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Pfa in asigurari ggrama ggrama Ca si PFA pot sa prestez servicii de asigurare pentru mai multe societati de asigurare ? sau numai pentru una ? (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)