avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectie in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectie in contabilitate

Am inregistart o iesire de marfa in iunie , desi intrarea a avut loc in iulie. (am vandut marfa pe care nu o aveam in stoc). am si facut declaratiile de tva si impozit la sf lui iunie. Cum pot corecta fara a anula declaratiile depuse?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manuela Franciuc , Consultant fiscal 16:31, 20 Ianuarie 2014
Legal, nu puteti vinde ce nu aveti :) Nu inteleg insa ce vreti sa corectati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer marfa de pe o firma pe alta si insolventa ursuloaica ursuloaica • va rog mult ajutati-ma cu sfaturi pt urmatoarea problema: -soc veche,cu 2 asociati,platit de tva si impozit pe profit,stoc de marfa 5 miliarde,datorii ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva intracomunitar intreprindere individuala biaioana biaioana sunt intreprindere individuala, neplatitoare de tva, si fac achizitii intracomunitare , iau marfa din Germania fara tva si o vand in Romania fara tva.Am ... (vezi toată discuția)
Castig ii aharmasel aharmasel Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu o problema!Am deschis un magazin.Am plecat cu un stoc 24000 lei. Dupa 3 luni am in magazin marfa de 21000.in cele 3 luni ... (vezi toată discuția)