avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectie in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectie in contabilitate

Am inregistart o iesire de marfa in iunie , desi intrarea a avut loc in iulie. (am vandut marfa pe care nu o aveam in stoc). am si facut declaratiile de tva si impozit la sf lui iunie. Cum pot corecta fara a anula declaratiile depuse?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Manuela Franciuc , Consultant fiscal 16:31, 20 Ianuarie 2014
Legal, nu puteti vinde ce nu aveti :) Nu inteleg insa ce vreti sa corectati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon tva intracomunitar intreprindere individuala biaioana biaioana sunt intreprindere individuala, neplatitoare de tva, si fac achizitii intracomunitare , iau marfa din Germania fara tva si o vand in Romania fara tva.Am ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa de pe o firma pe alta si insolventa ursuloaica ursuloaica • va rog mult ajutati-ma cu sfaturi pt urmatoarea problema: -soc veche,cu 2 asociati,platit de tva si impozit pe profit,stoc de marfa 5 miliarde,datorii ... (vezi toată discuția)
Castig ii aharmasel aharmasel Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu o problema!Am deschis un magazin.Am plecat cu un stoc 24000 lei. Dupa 3 luni am in magazin marfa de 21000.in cele 3 luni ... (vezi toată discuția)