avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat pe asigurare de sanatate a sotului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat pe asigurare de sanatate a sotului

Buna seara ,as dori sa imi raspundeti la o intrebare: eu cu sotul meu nu avem asigurare de sanatate ,nu suntem angajati, daca sotul meu plateste asigurare de sanatate devin si eu coasigurat sau nu ?

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Coasigurat / persoana in intretinere aamelia22 aamelia22 O angajata are in intretinere sotul. Sotul isi plateste contributia la pensie. Angajata a nascut luna aceasta. va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada ... (vezi toată discuția)