avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc o luna pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc o luna pentru tata

in ultima luna inainte de a implini copilul 2 ani va intra tatal in ccc.vreau sa stiu daca se aplica plafonul de 1200ron sau va avea 85%din media veniturilor pe ultimele12 luni.multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:18, 20 Ianuarie 2014
Va avea 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) dar nu mai mult de 1.200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum indemnizatie crestere copil tatici Mavrosicu Mavrosicu Buna seara. Sunt o mamica aflata in concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. Deoarece ma aflu la sfarsitul perioadei de ... (vezi toată discuția)
Despre concediu c.copil pt. luna in care sta tatal dorisk dorisk Buna ziua,eu sunt in ccc1 dar in curand nasc si voi intra in ccc2,mi-ati spus ca tatal va trebui sa stea 2 luni cu copiii cate o luna pt fiecare...daca eu am ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul ccc ambii parinti cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza indemnizatia fiecarui parinte in situatia in care fiecare va sta acasa cu copilul mai putin de un an. Daca ... (vezi toată discuția)