avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la CIM

Buna ziua
Numele meu e MINCU LIVIA si doresc citeva lamuriri cu privire la contractul sotului de munca
Contractul propriu zis e incheiat pe firma DELAMOD ulterior firma si-a schimbat denumirea in TIBETT LOGISTICS (conform adeverinta semnata de referent HR )fara sa fie vreo modificare in acest sens la CMI
Are douo acte aditionale cu modificarea de salariu care sunt cu modificare la CIM
care sunt semnate de directorul general restul de acte fiind semnate de seretara .
Firma TIBETT LOGISTICS nu are declarat sediul secundar ca punct de lucru
Va rog sama lamuriti si pe mine
O zi buna :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 20 Ianuarie 2014
1. Schimbarea denumirii societatii nu are niciun efect juridic fata de c.i.m. deja incheiat. C.i.m. isi produc efecte in continuare.

2. Angajatorul poate decide oricand schimbarea denumirii societatii fara a avea nevoie de acordul salariatilor.
am inteles acest lucru.
cum lucrezi tu fara a declara sediul secundar .
cind sotului meu i s-a inchis CIM i-sa pus desfacerea disciplinara a contractului(aici se leaga de reg.de ordine interioara)
referitor la numele firmei e ok dar cum va explicati dumneavoastra ca in loc sa semneze directorul firmei semneaza secretara in numele lui
1. Nu vad unde este obligatia unui angajator de a declara punctele de lucru. Important este ca in c.i.m. sa figureze locul de munca la salariatului.

2. Probabil ca secretare are delegare de competenta, in acest sens. trebuie vazut ce atributii sunt prevazute in fisa postului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Tania  D Tania D daca sediul firmei este intr-o localitate si s-a declarat un punct de lucru intr-o alta localitate cim unde trebuie inregistrate in localitatea unde are sediul ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)