avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Constituire camin de batrani
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Constituire camin de batrani

Buna ziua!
Sunt interesat de a pune bazele unui camin de batrani,detin spatiu locativ perfect dar nu stiu care este ce-a mai buna varianta de a merge pe un ONG sau Srl.
Va multumesc George Adrian Idita
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:06, 20 Ianuarie 2014
Cel mai bine e sa desfasurati activitatea pe ong pentru ca pe langa taxe de gazduire in centru pe care le puteti incasa, se mai pot atrage si sponsorizari, donatii, sume din 2%.
Daca doriti sa desfasurati aceasta activitate in scopul obtinerii de profit dumneavoastra/ si un numar de asociati, atunci numai pe un srl.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil de batrani rbuhescu rbuhescu Doresc sa deschid un azil de batrani si am infiintat o SC SRL in acest scop. Am nevoie si de o fundatie in cadrul acestei SC SRL? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong AphisG AphisG Buna ziua, . Sunt ceva ani de cand intentionam sa gasesc o modalitate de a infiinta un centru pentru a ajuta copiii care au dificultati in a urma studiile ... (vezi toată discuția)
Ong sau srl? Simona Ionita Simona Ionita Buna ziua, Vreau sa deschid un centru de dezvoltare personala si echilibrare a corpului, mintii si sufletului cu diferite workshopuri care sa te faca sa-ti ... (vezi toată discuția)