avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi neachitate
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi neachitate

buna ziua.am restanta de plata la primarie din neachitarea unei amenzi,si nu am posibilitate sa platesc amenda respectiva,nu am situatie materiala/financiara si nici loc de munca,locuiesc inpreuna cu parintii.exista vreo lege in vigoare care sa fie obligati parintii mei sa li se retina din pensie,sau sa fie puse sigilii de autoritati pe bunurile care le detin si sunt pe rol la primarie,pentru mine?(sa suporte consecintele in locul meu?multumesc!

Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters305307 , utilizator 11:27, 20 Ianuarie 2014
Numai daca sunteti minor
nu sunt minor,dar asa mi sa spus de personalul de la primarie,ca in cazul in care nu platesc eu amenda respectiva,suporta consecintele parintii pentru ca eu locuiesc inpreuna cu ei care au locuinta propretate personala si rol la primarie.multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legala conditionarea platii impozitului pe locuinta, cu plata unei amenzi abuzive, fara temei ? ContSters466470 ContSters466470 Mă confrunt în situația în care s-a emis o amendă pe numele tatălui meu,in ianuarie 2018,in mod abuziv si fara dovezi. În momentul în care, tatăl meu ... (vezi toată discuția)
Tutela CUSTRIN CUSTRIN Ma numesc b.,am fost casatorita cu c. Sotul meu a decedat de 7 luni. In urma casatoriei am 10 copii toti minori. Impreuna cu sotul meu am cumparat o ... (vezi toată discuția)
Plata impozit fara amenzi de circulatie evivada evivada Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatorul aspect: Vreau sa platesc impozitul pe locuinta pentru anul 2016, insa cei de la primarie mi-au spus ca pe ... (vezi toată discuția)