avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neplatit din caza primei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neplatit din caza primei

Buna ziua. Am o intrebare: sunt insarcinata si in luna decembrie am avut 10 zile CM si restul concediu prenatal. Am luat pe 20 dec avansul pt aceasta luna si prima de 400 lei impozabila (am aflat asta mai tarziu verbal pt ca nu am primit fluturas). Pe 20 ian (am fost plecata din Buc) m-am dus sa-mi iau lichidarea pt luna decembrie si avansul pt luna ianuarie si mi s-a spus tot verbal ca nu mai primesc nici un ban pt ca nu am avut nici o zi lucrata in luna dec si nu am dreptul la prima; Acum vor sa mi-o opreasca integral. Mentionez ca nu am primit fluturas si nici o hartie cu nr de inregistrare de la unitate prin care sa ma anunte; doar ca s-a facut o greseala si sa zic mersi ca imi platesc concediul prenatal !!!! Aceasta prima s-a acordat pt tot anul 2013 nu doar pt luna dec si am mai avut si alti colegi care au fost in CM in acesta luna si nu au patit ce am patit eu. Eu vreau sa-i dau in judecata ca nu mi se pare normal ceea ce imi fac; de fapt mi s-a spus verbal ca trebuia sa-i intreb si pe ei, cei de la conducere, daca sunt de acord cu faptul ca eu vreau sa raman insarcinata!!!!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
anna_karenina, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical anna_mariac anna_mariac buna ziua,ma ajutati va rog cu un calcul pentru concediu medical? din data de 19 dec am intrat in concediu medical,deoarece nu mai am voie sa lucrez fiind ... (vezi toată discuția)
Suspendare revisal camilecu camilecu Buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o probelema legata de Revisal . Am un angajat , data angajarii este 12.09.2014 , care s-a operat si a venit cu concediu ... (vezi toată discuția)
Zile de sarbatoare legale... Irinaandreea10 Irinaandreea10 Bună seara! Am o rugăminte la dumneavoastră sa ma lămuriți în privința unui aspect legat de zilele de sărbătoare. Lucrez în alimentație publica ... (vezi toată discuția)