avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Potentiala frauda
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Potentiala frauda

Buna ziua ,

Revin din nou pe forum cu o alta problema pe care o am. Este vorba de un parteneriat cu o firma pe care l-am facut de un an.

Domeniul lor de activitate este un practic un site de licitatii pentru jocuri video o industrie in continua expansiune.

Problema mea este urmatoarea , am apelat la ei pe post de vanzator in martie 2013 , acestia au acceptat si de atunci am vandut pe site-ul lor undeva la 2000 de produse. Principiul e simplu , le cumparam de la altii care le achizitionau de la developer (samsar online ^^ ) dupa care le vindem la preturi mai mari la ei pe site.
Problema a inceput , cand am cumparat un produs in 51 de exemplare , l-am vandut , si acesta a fost anulat de catre producator/ developer pe motivul ca plata nu a fost buna undeva in randul intermediarilor.
Acestia initial au zis ca imi suspenda suma timp de 90 zile (circa 3800 eur) , desi acele produse valorau undeva la 250-350 eur. Am negociat cumva au zis ca imi tin blocati 1500 eur timp de 90 de zile. Intre timp vanzand mai multe produse s-au acumulutat 4900 eur pe cont. Acum acestia nu imi mai platesc nici un payout.
Acestea sunt termenii si conditiile lor [ link extern ] .

Eu nu cunosc legile europene in cazul acesta si ma intereseaza daca se poate face ceva din punct de vedere juridic , si care ar fi pasii de urmat.

Va multumesc frumos anticipat.

Alte discuții în legătură

Problema financiare cu partener international Vampp Vampp Buna ziua , Revin din nou pe forum cu o alta problema pe care o am. Este vorba de un parteneriat cu o firma pe care l-am facut de un an. Domeniul lor de ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto/intermediari Alex4u Alex4u Incep prin a va saluta. ma confrunt cu o problema foarte grava de vreo 2 ani de cand am cumparat o masina... o sa incerc sa explic cat mai pe scurt si precis ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)