avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Magazin pe PFA sau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Magazin pe PFA sau SRL?

Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Vreau sa deschid un magazin general intr-un sat, ce forma juridica ar fi mai convenabil sa infiintez? Exista in vreun caz ceva facilitati pentru pensionari?
Buna ziua,

Parerea mea este ca SRL este forma cea mai convenabila de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Azil de batrani rbuhescu rbuhescu Doresc sa deschid un azil de batrani si am infiintat o SC SRL in acest scop. Am nevoie si de o fundatie in cadrul acestei SC SRL? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Magazin online si consultanta si_monna si_monna Buna ziua! Am un magazin online cu produse babywearing. Vreau sa fac un curs de consultant babywearing. Decontarea cursului am inteles ca il pot face pe SC, ... (vezi toată discuția)