Buna ziua! Am un magazin online cu produse babywearing. Vreau sa fac un curs de consultant babywearing. Decontarea cursului am inteles ca il pot face pe SC, dar consultatiile ulterioare cum le pot face legal fiind magazin online? E necesar sa fac un punct de lucru sau showroom ca sa pot incasa bani pe consultanta? Sau PFA? Multumesc anticipat! Specific faptul ca e un domeniu relativ nou pe piata si nu stiu pe unde sa ma interesez.
Buna ziua. Inteleg , sper corect, ca urmeaza sa acordati servicii consultanta potentialior clienti si ca functionati in prezent sub forma unui SRL, detinand un magazin online Trebuie sa aveti pe firma cod CAEN de consultanta in prima faza. Ulterior, daca acordati consultanta intr un spatiu, tr sa deschideti punct de lucru la adresa respectiva.
buna seara! m-am uitat pe codurile CAEN si nu am gasit unul potrivit cu ceea ce vreau sa fac. sau poate nu am stiut eu unde sa caut. poate ma puteti ajuta. in cazul in care exista un caen, aveti idee daca trebuie sa fac punct de lucru ceva? sau fac la sediul social, de exemplu? si inca o intrebare. am sediul social intr-un sat. trebuie sa am afisat la poarta o placuta cu numele firmei? multumesc frumos!
Infiintare firma
marinb
Buna ziua!
Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)