avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN FIRMA CU 3 CANALE DE VANZARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN FIRMA CU 3 CANALE DE VANZARE

Buna ziua
Avem o firma care vinde online, in magazin si pe teren produse pentru amenajari interioare. caen principal 4752 si multe altele in actul constitutiv care nu apar scrise pe actul de la registru. stiu ca pentru obiecte sanitare este cod 4673, pentru online este 4791, mai avem si montaj:adica prestari servicii. Cum procedam ? Exista cineva care poate oferi consultanta contra unui abonament modest lunar, ca sa ne punem si noi in ordine; Firma este deschisa in 2019 , nu a apucat sa creasca ca a venit ca covidul, dar vrem sa crestem sanatosi
Cel mai recent răspuns: Paliul , utilizator 10:01, 24 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La registrul comertului trebuie sa va autorizati la adresa puntului de lucru codurile caen pentru vanzare prin magazin fizic, vanzare online si prestari servici montaj cu oamenii salariati ai firmei si va vor da certificat constatator. In cazul acestor activitati de montaj si reparatii instalatii sanitare, nu se discuta de vanzare piese pe teren.
Daca punctul de lucru se confunda cu sediul social, aceste coduri le autorizati pe adresa sediului social.
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
george-neagu, moderator
Va multumesc frumos. Sediul social este la alta adresa fata de punctul de lucru. Pe certificatul de inregistrare scrie sediul social, un singur cod caen si nu scrie punctul de lucru; Stiu ca s a declarat punctul de lucru la ANAF. Montajul se va face prin parteneri, deocamdata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii sunt necesare pentru caen 2361 reinard reinard Ce autorizatii sunt necesare pentru codul caen 2361 (Fabricarea produselor din beton pentru constructii)? Autorizatie de mediu, de la pompieri, etc? Va rog ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)