avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Afisare preturi showroom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Afisare preturi showroom

Buna ziua ! Am un magazin online cu preturi, caracteristici si tot ce trebuie la produsele afisate. La sesiul firmei am amenajat si un showroom de prezentare, unde mai vin clienti si vazand cumpara. Intrebarea mea este:
In acest showroom am obligatia de a afisa preturi pe fiecare produs ? Mai ales ca se pot schimba saptamanal in functie de pretul furnizorului, curs valutar, etc. Fiind un magazin online cu vanzare prin curier este obligatoriu si acest lucru ? sa pun pret /produs in magazinul de prezentare ? Am citit legea cu afisarea preturilor, dar nu este specific la ce intreb eu. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:08, 13 Aprilie 2022
Daca oferiti produse spre vanzare in magazin trebuie afisat pretul.
pai e simplu: dvs aveți doua magazine, fiindcă vindeți in ambele: cel online si cel denumit showroom.
daca showroom-ul ar fi fost showroom, adică doar de prezentare, atunci n-ar fi fost obligatoriu sa afisati preturile.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie cu probleme EdgeGL EdgeGL Buna ziua. In data de 15.02 a.c. am achizitionat de pe site-ul neomax.ro urmatoarea macheta functionala: < ... (vezi toată discuția)
Monografie productie book2 book2 Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)