avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Restrangere activitate invatamat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Restrangere activitate invatamat

In comuna sunt 10 invatatori . Un post se va desfiinta din motive de copii sub normativ .In comuna nu este disponibil niciun post de invatator iar cel in cauza nu are o alta specializare pentru gimnaziu .Ar fi la dispozitie rezerva de la primar dar nu este sigura durata . Toti invatatorii ( 10 ) vor intra in competitie pentru a se stabili cine va pleca sa solicite rezolvarea la ISJ ?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:53, 24 Ianuarie 2014
Nu se poate. Nu se poate prevedea in ROI peste metodologie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare invatamant -titulari ContSters314005 ContSters314005 Intr-o scoala este vizata pentru restrangere catedra de fizica. Sunt doua cadre didactice, unul avand incadrare ca titular pe catedra de fizica (fiind ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)