avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protejare firma, administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protejare firma, administrator

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL deb, dar nu pot indeplinii conditia esentiala si anume sa nu fi avut o alta firma. In locul meu, ca si administrator al firmei, doresc sa imi numesc un prieten.

Inainte de a definitiva impreuna cu el firma, vreau sa gasesc niste solutii prin care imi pot proteja afacerea, fata de administrator, in cazul in care se gandeste ca i-ar prinde bine si lui. Oamenii nu pot fi de incredere.

Un contract de confidentialitate, pentru a nu discuta aces aspect cu nimeni si un alt contract "prenuptial" sa-i spunem, pot fii incheiata si sa-mi garanteze dupa cativa ani, ascensiunea la functia de administrator ?

N-as vrea sa investesc resurse si pasiune in ceva ce o poate lua cineva, doar ca mi-a fost prieten.
Cel mai recent răspuns: Administrator1 , utilizator 14:58, 23 Ianuarie 2014
As aprecia orice idee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)
Creditul bancar al partener ei/ului inainte de casatorie Silviu19xx Silviu19xx Doresc sa ma casatoresc cu doamna X peste o luna de zile. intr-o relatie anterioara de concubinaj ea a luat de la mai multe banci credite in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari Andystp Andystp Buna Seara, Doresc sa-mi deschid o mica afacere in curierat impreuna cu cativa prieteni. Neavand bani pentru un SRL am optat pentru un SRL-D doar ca am ... (vezi toată discuția)