avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate - tulburare de posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate - tulburare de posesie?

Buna ziua
Va rog ajutati-ma
suntem 3 frati din care unul a decedat in urma cu 3 ani.
acum dupa trei ani de la decesul fratelui nostru cumnata noastra a adus in casa parintiilor nostrii in care a locuit pana la deces impreuna cu fratele nostru un concubin fara acordul nostru.Acesta nu mai vrea sa paraseasca casa in ciuda insistentelor noastre. Ce putem face noi in acest sens ? Exista aici "TULBURARE DE POSESIE" sau sub ce articol din legislatie se incadreaza acest fapt..
Mentionez faptul ca mama noastra este in varsta de 84 de ani si nu are nici o putere sa faca ceva, mai mult de atat credem din anumite surse ca cumnata noastra impreuna cu concubinul ei ii servesc zilnic " o doza de alcool" poate fortat sau nu .
va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
miguelanhel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:48, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Solicitati in instanta dezbaterea succesiunii cu iesirea din indiviziune, si platiti sulta ce se cuvine cumnatei dumneavoastra sau copiilor fratelui decedat cu evacuarea ulterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Despagubire-mostenitor Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010, luna septembrie, am facut succesiunea dupa decesul tatalui meu. La masa succesorala am fost eu (in calitate de fiica), fratele meu si mama. ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas ... Sdpc1978 Sdpc1978 Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas mama cu mine și cu un frate. Fratele nu e de acord cu taxa el lucrează în Germania ce pot face ... (vezi toată discuția)